€50,00 EUR

Zani i Brendshëm dhe i Jashtëm: Punëtori 2 ditore e komunikimit me veten dhe të tjerët

Me këtë pagesë ju e rezervoni vendin tuaj.

Përjeto një eksperiencë që ka me na shty të gjithëve me gjetë zanin tonë të brendshme e prej aty kemi me i jep jetë zanit të jashtëm.

Në punëtori ke me mësu me i përçu në mënyrë fisnike e të qartë mendimet, idetë dhe emocionet tua para audiencës. Së bashku kemi me gjetë mënyra qysh me i transmetu dëshirat, njohuritë po edhe me kriju lidhje me të tjerët. Kemi me prekë edhe inteligjencën emocionale për me rritë aftësinë tonë për mu lidhë në një nivel ma të thellë.

Për kënd është punëtoria?

Kjo punëtori është për krejt juve që doni me u bo lider, apo keni me folë para një audience ma të gjanë dhe po hasni në barriera të komunikimit. 

Punëtoria është e qasshme për të gjithë dhe të gjithë jeni të mirëseardhur.

*Nëse regjistrohesh deri me datën 28 Shkurt, ke zbritje prej 10€. Pas kësaj date çmimi për punëtori do jetë 60€.

📆 9 & 10 Mars, 2024
🕙 10:00 - 16:00
📌 Sheshi Zahir Pajaziti, Grand Hotel, Qendra Barabar, Kati 4