€50,00 EUR

Meditimi Për Mu: Sfida 30 Ditore për me integru meditimin n'jetën tonde

Po të presim me padurim! Pagesën mundesh me bo me kredit kartel (visa, mastercard). Kur e bon pagesën, të vjen një email me detalet per me pas qasje në kurs. 

Me ta kujtu se cka po blen:

  • Kursin Meditimi Per Mu ku ki me pas akses ne +30 video e trajnime online. 
  • Bashkangjitesh komunitetit te Ndryshimtarëve 
  • Bashkangjitesh n'Viber group ku te gjith komuniteti eshte gati me te njoftu, e me  shtjellu tema e pyetje. 

Kjo pagese, është ura qe duhesh me kalu për me i thane vetës qe po don me investu n'veti edhe n'mendjen tonde. 

Angazhimi jem ndaj teje osht i thjeshtë: ARRITJA E REZULTATEVE. Pjesëmarrësit e kalum mujnë me të tregu për rezultatet transformuese. Nëse pjesmarrja n’këtë program nuk të sjellë rezultatet e dëshirueshme dhe nuk je i/e kënaqun me kursin, atëherë ekziston një garanci 100% e kthimit të parave. Si t'bohet pagesa, t'vjen një email me t'gjitha detalet

(Nese nuk ke kredit kartel mundesh me na pagu me transfer bankar - vetem dergona nje email ne [email protected] )